Lejeboliger.net

Find lejeboliger. Skabt af Voreslejebolig.dk

Lejeboliger i Skive

Find lejebolig i Skive. Find lejere til din bolig i Skive på Lejeboliger.net

Lejeboliger.net giver dig overblik over lejeboliger i Danmark der udlejes til private. Hvis du søger en lejebolig - lejlighed, villa eller rækkehus - så er du kommet til det rette sted. Hvis du vil udleje en bolig, er du også kommet til det rette sted. Tusindvis af boligsøgende søger hvert år efter lejebolig på Lejeboliger.net.

Her et udvalg af lejeboliger i Skive:

100 m2 lejlighed til leje i Skive

Lækker, nyrenoveret lejlighed i hjertet af Skive. Lejligheden har en dejlig stor stue med åben køkken, stor terrasse, samt et dejligt badeværelse. En lejlighed der skal ses.

116 m2 lejlighed til leje i Skive

Lækker lys 4 værelses lejlighed, lige i centrum af Skive. Lejligheden er i 2 plan, med to badeværelser og to altaner. Lejligheden ligger oven på Søndercentret, lige i centrum af Skive, med gå tilstand...

66 m2 lejlighed til leje i Skive

Flot taglejlighed, som fremstår lys og flot renoveret med lakerede bøgeparketgulve. Stort lyst køkken/alrum med hvidt køkkeninventar. Stor badeværelse med grå fliser på vægge og med egen vaskemaskine....

70 m2 lejlighed til leje i Skive

Dejlig centralt beliggende lejlighed 100 meter fra g [xxxxx] n, indkøbscenter og p plads. Lejligheden fremstår som nyrenoveret i lyse farver.