Lejeboliger.net

Find lejeboliger.

Lejebolig i Egå

166 m2 hus i Egå til leje

Fantastisk Nybygget Familiehus nær Strand og Skole, Egå

Velkommen til dette skønne nybyggede hus fra 2021/2022, beliggende på en lukket vej med stisystemer, der fører direkte til skolen, daginstitutioner, indkøb og strand. Området er populært og ideelt for børnefamilier med sin børnevenlige strand og gode surf- og søsportsmuligheder inden for kort afstand.

Når du træder ind i huset, mødes du af en rummelig entré med plads til overtøj og en trappe, der fører dig til første sal. Fra entréen fortsætter du ind i bryggerset, hvor der er vaskemaskine, tørretumbler, stor skabsfryser samt rigeligt med bord- og skabsplads. Bryggerset er praktisk indrettet til dagligdagens gøremål og har en dør, der giver mulighed for direkte udgang.

Videre fra bryggerset finder du et badeværelse med brusekabine, perfekt til både gæster og familiens daglige benyttelse. Går du længere ind i huset, åbner det store køkken-alrum sig op. Køkkenet er stilfuldt indrettet med fronter i støvet grøn og bordplade i marmor-look. Her finder du alle moderne faciliteter såsom Quooker, mikroovn, ovn, opvaskemaskine, emhætte og køleskab, ligesom køkkenet gemmer på "et hemmeligt rum", et viktualierum med stålreoler – perfekt til ekstra opbevaring af madvarer.

Stuen er integreret i køkken-alrummet. Udover de pæne, hvide vægge, som det resterende hus, har man i dette rum vaælgt at lade en væg stå med rå mursten, der matcher husets ydre. Her er klargjort til TV uden synlige ledninger, hvilket giver et rent og stilfuldt udtryk. Fra stuen og køkke...