Lejeboliger.net

Find lejeboliger.

Lejebolig i Randers C

287 m2 hus i Randers C til leje

Liebhavervilla med spektakulær udsigt og omgivelser i Randers

Her har du muligheden for at leje en helt enestående liebhavervilla beliggende i et af Randers’ mest eftertragtede områder. Denne fuldstændig fantastiske villa er oprindeligt fra 1976, men er i 2022 totaltrenoveret og står i dag både moderne og tidsløs i insretning og udtryk.

Villaen byder på 287 kvadratmeter kvalitetsbolig, hvor udsigten er i centrum. Med en unik beliggenhed på et af de højeste punkter for områdetfår man her en helt uovertruffen panoramaudsigt over områdets tage, Randers ny og Gudenåens naturskønne forløb.

Indgang sker via entré i åben forbindelse med en fordelingsgang, hvor der er en praktisk skabsvæg til opbevaring samt med åbent trappeforløb til 1. salen. Fra gangen får du adgang til et flot badeværelse med brus og en sauna – perfekt til at slappe af efter en lang dag. Derudover byder stueetagen på tre rummelige værelser. Hvert værelse er af god størrelse og har originale, renoverede skydedøre, der giver en charmerende og stilfuld detalje til rummene.

Stueetagen rummer også et praktisk bryggers, som er udstyret med vaskefaciliteter og grovkøkken. Der er desuden en direkte indgang udefra, hvilket gør det nemt at håndtere dagligdagens praktiske gøremål.

Når du bevæger dig op ad trappen, træder du ind i boligens hjerte: De to stuer, der er forbundet af en imponerende gennemgående pejs, skaber en hyggelig og stilfuld atmosfære. Stuerne er lyse og indbydende med store vinduespartier, der lukker naturen og lyset ind. U...